Asiakasprofiilit
Asiakkaiden tietojen lisääminen
Käyttäjäprofiilien poistaminen käytöstä

Näin voit poistaa tarpeettomia käyttäjätunnuksia käytöstä

Päivitetty yli viikko sitten

Nursebuddyn pääkäyttäjät eivät pysty lopullisesti poistamaan asiakkaiden, hoitajien ja hallintohenkilöstön profiileja, mutta tarpeettomat profiilit (esim. vain silloin tällöin töissä olevat keikkalaiset) kannattaa selkeyden ja tietoturvan vuoksi piilottaa eli merkitä epäaktiivisiksi.

Katso täältä ohjeet asiakasprofiilin käsittelyyn >> sekä alta ohjeet eri tasoisten käyttäjien arkistointiin.

Hoitajat, Esihenkilöt ja Pääkäyttäjät

1. Mene halutun henkilön profiilisivulle ja laita se Muokkaa-painikkeesta muokkaustilaan.

2. Klikkaa Epäaktiivinen-painiketta profiilikuvan alta.

3. Lopuksi tallenna muutokset oikeasta yläkulmasta.

Käyttäjäprofiilit piilotetaan Ihmiset-kohdan listoilta välittömästi. Arkistoitu käyttäjä ei myöskään pääse enää kirjautumaan Nursebuddyyn.

Jos työntekijä on vain väliaikaisesti poissa ja palaa myöhemmin töihin, vanhat tunnukset voi aktivoida käyttöön edellä olevien ohjeiden mukaan, vaihtamalla profiilin tilan jälleen aktiiviseksi.

Jos asiakas- tai työntekijätietoja tarvitsee poistaa lopullisesti, ole yhteydessä asiakastukeemme (tuki@nursebuddy.fi) niin ohjeistamme tarkemmin miten sellaisessa tilanteessa toimitaan.