Käyntiin valmistautuminen

Näin hoitaja voi tarkastella asiakas- ja käyntitietoja mobiilisovelluksessa

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Katso oheiselta pikavideolta, kuinka löydät mobiilisovelluksesta tarvitsemasi tiedot:

Sinun päiväsi -näkymä

Kun hoitaja on kirjautunut mobiilisovellukseen, hän näkee ensimmäisenä kuluvaan päivään sisältyvät tehtävät sekä päivän asiakaskäynnit aikajärjestyksessä.

  • Jo tehdyt käynnit siirtyvät listan loppuun päivän kuluessa.

  • Eri päiviä voi selata napauttamalla nuolipainikkeita.

  • Aloitusnäkymän tiedot voi päivittää vetämällä sormella näytön yläreunasta alaspäin. Näin saa näkyviin esim. tuoreimmat käynnit tai asiakastiedot, jotka on voitu lisätä ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen.

  • Jokaisesta käynnistä näytetään ensin muutama rivi tietoja. Osoiteriviä napauttamalla avautuu Google Maps -karttanäkymä, joka auttaa löytämään oikeaan paikkaan.

  • Napauttamalla käyntiriviä hoitaja pääsee tarkastelemaan käynnin sisältöä tarkemmin sekä katsomaan asiakkaan profiilia ja mahdollisia aiempia kirjauksia asiakkaasta.


Käynnin tiedot

Käynnin tiedoissa näytetään ensin muistilaput ja mahdolliset tätä käyntiä koskevat kirjalliset ohjeet. Tehtävät-listauksessa hoitaja voi merkitä hoitotoimenpiteet tehdyiksi ja lopussa voi lisätä omia muistiinpanojaan joko kirjoittamalla tai sanelemalla.


Asiakkaan tiedot

Käyntilistalta pääsee katsomaan asiakkaan tarkempia tietoja, kun napauttaa käynnin ensin auki ja sen jälkeen napauttaa asiakkaan nimeä tai profiilikuvaa:

Asiakkaan profiilissa näytetään hänen henkilötietojaan sekä asiakkaan Päiväkirja, Kalenteri, Hoitosuunnitelma, Lääkkeet, Riskien arviointi ja mahdolliset Liitetiedostot.

Vastasiko tämä kysymykseesi?