Hoitajan sovelluksen lataaminen

Näin lataat hoitajan Nursebuddy-sovelluksen laitteellesi

Päivitetty yli viikko sitten

Nursebuddyn mobiiliversio (Nursebuddy for Carers) on tarkoitettu hoitajien käyttöön. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iPhone-laitteisiin, ja se kuluttaa mobiilidataa vain hyvin vähän.

• Sovellus toimii ilman internet-yhteyttä jopa 12 tuntia.

• Sovellus päivittää itsensä aina uusimpaan versioon automaattisesti, joten näin hoitajilla on aina käytössään sovelluksen uusin versio ja korjaukset.

• Jos sovellus kysyy yrityskoodia, se on "app".

Android

Avaa laitteellasi Play Store ja hae sanalla Nursebuddy for Carers, tai nouda uusi sovellusversio suoraan tästä linkistä. Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 5 ja uudemmat.

iOS

Avaa laitteellasi App Store ja hae sanalla Nursebuddy for Carers, tai nouda uusi sovellusversio suoraan tästä linkistä. Tuetut käyttöjärjestelmät: iPhone iOS 13 ja uudemmat.

(Perheenjäsenet voivat käyttää Nursebuddyn vanhempaa, ihmislogoista sovellusversiota. Heiltä kirjautuminen onnistuu myös joko tietokoneen tai mobiililaitteen Chrome-selaimella osoitteessa app.nursebuddy.fi.)