Kuinka kirjaudun sisään?

Ensimmäiset askeleet tilin käyttöön

Päivitetty yli viikko sitten

Tilin omistaja - miten pääset liikkeelle?

Arvoisa tilin omistaja, kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi verkkosivuillamme, sinulle lähetetään kirjautumistiedot (käyttäjätunnus ja salasana) sähköpostitse. Mikäli et ole saanut kirjautumistietoja sähköpostiisi, ota yhteyttä tuki@nursebuddy.fi.

Esimiehen sisäänkirjautuminen

Esimiestason käyttäjien sisäänkirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://login.nursebuddy.fi/. Löydät sinne aina myös kotisivujemme ylävalikosta.

Hoitajien sisäänkirjautuminen

Hoitajien tulee ladata "Nursebuddy for Carers "-mobiilisovellus laitteilleen, jotta he pääsevät näkemään käyntinsä ja raportoimaan ne. Sovelluksen voi ladata sekä Android- että iOS-laitteille.

Olen sekä esimies että hoitaja

Mikäli toimit sekä esimiehenä että hoitajana, tulee sinun luoda esimiestunnuksesi lisäksi erillinen hoitajakäyttäjä (ts. erillinen käyttäjätunnus ja numeerinen PIN-koodi) mobiilisovelluksella sisäänkirjautumista varten.

Salasanojen ja PIN-koodien päivittäminen

Esimiehenä voit päivittää oman salasanasi milloin haluat verkkosovelluksessa omassa profiilissasi, sivuston vasemmassa alalaidassa.

Ihmiset > Hoitajat -näkymässä voit myös päivittää tai nollata hoitajien PIN-koodit, kun laitat halutun profiilin muokkaustilaan. Sieltä voit myös määritellä, että hoitajan tulee vaihtaa PIN-koodi haluamakseen seuraavalla kirjautumiskerralla.

Vinkki! Hoitaja myös nollata PIN-koodinsa itse, käyttäen mobiilisovelluksen kirjautumisikkunalta löytyvää "Unohtuiko PIN-koodi?" -linkkiä. Varmista tällöin, että hoitajien profiileista löytyy ainakin puhelinnumero, johon he saavat ohjeet.