Käyntisuunnittelun julkaisu

Voit päättää kuinka pitkälle eteenpäin hoitajasi näkevät työlistat

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Käyntisuunnittelu-näkymää voi hyödyntää työvuorojen suunnittelussa monin tavoin.

Pääkäyttäjä voi määrittää Nursebuddyn asetuksissa käynnit hoitajille näkyviksi joko ilman rajoituksia tai 1, 2 tai 4 viikkoa etukäteen. Näkyvyyden rajaamisen ansiosta työvuoroihin voi joustavasti muutoksia ja julkaista työlistat hoitajille vasta sitten, kun aikataulut eivät enää muutu.

Voit muokata julkaisuasetuksia Käyntisuunnittelu-näkymässä näin:

1. Klikkaa sivun oikeassa laidassa olevaa kolmen pisteen painiketta. Valitse valikosta kohta Käyntien julkaisuasetukset.

2. Tästä pääset Käyntien julkaisu -sivulle:

• Valitse ensimmäisestä pudotusvalikosta se aika, jolta hoitajat saavat nähdä tulevat käynnit etukäteen. Jos rajoituksia ei ole, kaikki tulevat käynnit ovat näkyvillä.

• Valitse seuraavasta pudotusvalikosta se viikonpäivä, jolloin haluat julkaista työvuorot.

Löydät tälle sivulle myös Nursebuddyn etusivulta Järjestelmä-valikon kohdasta Asetukset > Käyntien julkaisu.