Hoitajan työvuorot

Lisää hoitajalle työvuoroja ja määritä milloin he ovat saatavilla asiakkaalle

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä hoitajille työvuoroja suoraan hänen kalenteriinsa.

1. Valitse vasemman laidan valikosta Ihmiset ja sen jälkeen Hoitajat-välilehti.

2. Valitse Työvuoro-välilehti, josta avautuu kalenterinäkymä.

3. Klikkaa kalenteria haluamasi ajan kohdalta ja pääset määrittämään työvuoron tietoja. Tästä voit määrittää työvuoron keston:

4. Jos työvuoro toistuu samanlaisena tiettyinä viikonpäivinä, määritä tämä Toistuvuus-kohdasta.

5. Tallenna muutokset.

Vinkki! Myös Käyntisuunnittelu-näkymä tarjoaa muutamia oikopolkuja hoitajien työvuorojen merkitsemiseen. Katso ohjeet täältä >>