Tehtävien lisääminen

Näin luot uusia tehtäviä ja piilotat tarpeettomia näkyvistä

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Käynneille on mahdollista lisätä yksi tai useampia tehtäviä. Nämä ovat toimenpiteitä, jotka hoitajan tulee tehdä käynnin aikana, tai muistutuksia käynnillä tarkistettavista asioista.

Nursebuddysta löytyy useita valmiiksi määritettyjä tehtäviä, joita voit valita käynneille sellaisinaan. Jos nämä eivät vastaa tarpeiisiisi (esim. tarvitset lisää kenttiä tai kokonaan uusia tehtävätyyppejä), voit luoda uusia näin:

  1. Aloita kohdasta: Järjestelmä > Asetukset > Yleiset asetukset > Tehtävät.

2. Napsauta Lisää tehtävä -painiketta.

3. Tehtävän tiedot -valintaikkunassa anna uudelle tehtävälle nimi ja lisää sille yksi tai useampi toiminto, kuten esim. "Rasti ruutuun", "Numeerinen arvo" tai "Muistiinpano". Hoitaja kuittaa näiden avulla tehtävän tehdyksi mobiilisovelluksessaan.

Vinkki! Kentät listataan mobiilisovelluksessa aakkos- ja numerojärjestyksessä Toiminnon nimi -kentän mukaan. Jos haluat esim. verenpainemittausten kentät näkyviin tiettyyn järjestykseen, lisää kentän nimeen numerointi: 1. Yläpaine, 2. Alapaine, 3. Pulssi.

4. Kun olet lisännyt tarvittavat toiminnot, paina Tallenna.

Tehtävien muokkaaminen

Kerran luotuja tehtäviä ei voi muokata eikä poistaa kokonaan, mutta ne voi piilottaa näkyvistä.

Jos jokin tehtävä on tarpeeton, tehtävään on luodessa tullut virhe tai siihen halutaan myöhemmin lisätä kenttiä, täytyy luoda uusi tehtävä ja vaihtaa alkuperäisen tila epäaktiiviseksi:


Vastasiko tämä kysymykseesi?