Mobiilisovelluksen valikko, hoitajan profiili ja kalenteri
Päivitetty yli viikko sitten

Sovelluksen oikean ylänurkan valikosta hoitaja pääsee käyttämään muutamia toimintoja työnsä tueksi. (Huomioi, että kaikki näistä eivät välttämättä ole käytössä organisaatiossasi.)

Minun päiväni

Vie takaisin päivänäkymään, joka listaa hoitajalle kaikki päivän käynnit ja tehtävät.

Viikkokalenteri

Viikkokalenteri näyttää yhdellä silmäyksellä hoitajan ohjelman päivän, viikon tai kuukauden tarkkuudella.

Tarkasteltavaa ajanjaksoa voi vaihtaa pyyhkäisemällä kalenteria sivusuunnassa.

Hoitajan agenda

Agendasta voi selailla menneitä ja tulevia käyntejä ja niiden tilaa. Eri viikon ja päivän voi valita, kun vetää kalenteria yläreunasta alaspäin.

Toisten hoitajien käynnit

Jos tämä valinta on käytössä, hoitaja näkee muiden hoitajien käynnit ja voi tarvittaessa ottaa niitä hoitaakseen.

Minun profiilini

Täällä hoitaja voi vaihtaa oman profiilikuvansa ja PIN-koodinsa.

Esimies voi myös jakaa hoitajalle esim. perehdytysmateriaaleja tai yrityksen toimintatapaohjeita liitetiedostoina.

Hoitaja voi myös kirjautua kokonaan ulos sovelluksesta täältä.

Palaute

Täältä hoitaja voi antaa palautetta Nursebuddy-sovelluksesta tiimillemme.

Tieto ei mene omalle esimiehelle, eikä sitä tule käyttää asiakaskäyntien tietojen kirjaamiseen.