Käyntien kopiointi ja automaattinen jakaminen

Luo ja kopioi toistuvia aikatauluja nopeasti

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten


Käyntien kopioinnin ja automaattisen jakamisen työkalut on suunniteltu työsi tehostamiseksi. Voit käyttää niitä Käyntisuunnittelu-näkymässä:

Jaa Autopilotilla

Autopilotti on älykäs käynninjakomenetelmä, joka jakaa käynnit parhaalla mahdollisella tavalla. Se hyödyntää taustalla monia eri asetuksia, kuten toivotut/ei-toivotut hoitajat, huomioi työvuorot, lounastauot ja tiimit, ja etäisyydet käyntien välillä. Lue lisää täältä >>

Hyödynnä menneitä käyntirivejä

Huom: Tätä aikataulua ei voi esikatsella, sillä järjestelmä kohdistaa käynnit automaattisesti.

Tämä valinta luo automaattisesti päivän aikataulun menneisiin käynteihin perustuen. Optimointi suosii asiakkaan profiilissa asetettuja vastuuhoitajia ja hoitajia tiimeistä, joilla on eniten menneitä käyntejä.

Tämä valinta jakaa käynnit vain työvuorojen ajoille ja kunnioittaa poissaoloja jättämällä ne tyhjäksi. Lisäksi optimoinnissa varmistetaan, että hoitajilta löytyy vaadittavat osaamiset ja että käyntejä ei aseteta ei-toivotulle hoitajille. Lounastaukoja ei oteta huomioon.

Hyödynnä vastuuhoitajatietoa

Tämän valinnan avulla voit automaattisesti kohdistaa saman hoitajan toistuville käynneille, perustuen asiakasprofiilissa asetettuun Vastuuhoitaja-tietoon.

Tämä valinta jakaa käynnit vain työvuorojen ajoille ja kunnioittaa poissaoloja jättämällä ne tyhjäksi. Lisäksi optimoinnissa varmistetaan, että hoitajilta löytyy vaadittavat osaamiset ja että käyntejä ei aseteta ei-toivotulle hoitajille. Tiimejä ja lounastaukoja ei oteta huomioon.


Kopioi käyntejä (esikatselulla)

Kopiointi-vaihtoehto on valittavissa vain sellaiselle päivälle, jolla ei vielä ole aloitettuja, peruttuja tai suoritettuja käyntejä. Sen avulla voit kopioida jonkin aiemman päivän käyntejä nykyiselle päivälle sellaisenaan.

Tämän vaihtoehdon vaikutukset voit esikatsella ennen niiden hyväksymistä. Tästä näytettävä sopivuusprosentti kertoo, miten hyvin menneiden päivien suunnitelmat vastaavat nyt suunniteltavan päivän käyntejä. Voit siis jakaa

1. Valitse kalenterin oikean ylänurkan pudotusvalikosta Valitse kopioitava päivä.

2. Saat sen jälkeen vaihtoehtoja eri päivistä, joiden perusteella voit kopioida käynnit. Jokaisella päivällä on sopivuusprosentti. Valitse esikatselun välilehdistä se päivä, jonka käynnit haluat kopioida:


3. Paina ikkunan alaosasta Hyväksy tallentaaksesi muutokset.

Vastasiko tämä kysymykseesi?