Nursebuddyn päävalikko

Tietoa päävalikosta

Päivitetty yli viikko sitten

Nursebuddyn vasemman reunan valikosta löytyvät järjestelmän kaikki päätoiminnot.

Valikon piilotus

Saat keskialueelle enemmän työskentelytilaa piilottamalla valikon Nursebuddy-logon viereisestä nuolipainikkeesta. Kun haluat valikon takaisin näkyviin, paina samaa painiketta:

Tiimin valinta

Valikon ylälaidassa on pudotusvalikko tiimin valinnalle ja tiimien asetusten muuttamiselle:

Työ

Täältä löydät kaikki päivittäiseen työskentelyyn liittyvät toiminnot:

• Käyntisuunnittelu-sivulla jaat työt työntekijöille

• Ihmiset-sivulla pääset lisäämään ja muokkaamaan asiakkaita, hoitajia ja esimiehiä

• Ilmoitukset-kohtaan ilmestyy punainen pallo, kun sinulle on uusia ilmoituksia (esim. tulossa olevia katselmointeja tai hoitajien toimenpiteitä) tarkasteltavaksi. Lue lisää täältä >>

• Luo uusi -painike on tarkoitettu pikatoiminnoksi, jota painamalla voit kätevästi lisätä mm. uusia käyntejä ja asiakkaita:

Hallinnoi

Täältä löydät laskutukseen, palkanmaksuun ja raportointiin liittyvät työkalut:

Viestintä (valinnainen)

Jos asetuksista on laitettu päälle tekstiviestien lähetystoiminto, pääset siihen täältä. Nimensä mukaisesti Lähetä SMS-viesti -asetus mahdollistaa tekstiviestien lähetyksen hoitajalle / tiimeille. Viestit sisältyvät Nursebuddy-tilauksiin.

Järjestelmä

Täältä löytyy Nursebuddyn toimintojen säätämiseen liittyvät asetukset:

• Asetuksista löydät lukuisia personoitavia valintoja, kuten hoitajan mobiilin toimintojen luvituksia, ilmoitusasetuksia, hoitosuunnitelmapohjat, lääketietokannan, integraatiot, yms. Lue lisää täältä >>

• Tietojen vienti -painikkeen kautta voit ladata asiakas- ja hoitajadatan csv-muodossa

Oma profiili

Aivan ruudun alareunassa on oma nimesi, jonka takaa löytyvät mm. järjestelmän kielivalinta sekä linkit tuotekehitystoiveiden kanavalle ja ohjekeskukseen.